12 jan

Viktig information

På grund av pandemin har styrelsen beslutat att för närvarande ställa in all träningsverksamhet i Dojon. Nu inkluderat även barn- och ungdomsträningen.
Styrelsen följer aktivt utvecklingen i samhället och vi återkommer med ytterligare information inom kort, i samband med att terminsbrev kommer att skickas ut.

Hälsningar,
Styrelsen

24 dec

Jul & nyårshälsning

Vi från Västerås Ki-Aikidoklubbs styrelse vill hälsa er alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! ❤️

🦠 Vi har fortsatt bevakning av FoHM rekommendationer, samt har direkta samtal med Region Västmanlands ansvarige smittskyddsläkare Jan Smedjegård. Vi hoppas lika mycket som er att vi vuxna medlemmar ska kunna fortsätta träna på mattan igen till våren, liksom barnen och ungdomarna.

🌸 Vi i styrelsen återkommer i början av januari med informationsutskick om vilka målgrupper som kommer kunna starta igång sin vårtermin.

🌸 Vårterminen är planerad att börja fredagen den 22 januari. Ungdomar tisdagen den 26 januari veckan därpå.

Ta hand om er! ❤️ / Styrelsen

17 aug

Terminsstart HT2020

Terminen börjar fredagen den 28 augusti inumhus i dojon.

Obs. Ingen mer utomhusträning på tisdagar innan terminsstarten. (18/8 och 25/8.)

Terminsbrev HT2020 sid 1
Terminsbrev HT2020 sid 2

Samtliga medlemmar ska ha fått detta terminsstartsbrev för HT2020 i sin mejl idag. Vi publicerar det även här och på facebook som bilder.

17 mar

VIKTIGT MEDDELANDE!

Vi är ledsna att meddela att Linda Holiday har valt att ställa in sin Europa tour i sommar pga corona virus 🦠 pandemin. Linda Holiday skulle ha besökt oss i Västerås Ki-Aikido och ha läger torsdagen den 11 juni senare i år.

12 mar

VIKTIGT MEDDELANDE!

🌸ALL TRÄNING STÄLLS IN
Under de närmaste 2 veckorna fr o m imorgon, fredagen 12 mars, är all träning i klubben inställd på grund av covin-19 pandemin.

Styrelsen med intruktörskollegiet kommer att utvärdera om träningen kan återupptas under den 2:a veckan som träningarna har uppehåll.
Vi beklagar omständigheterna och hoppas våra medlemmar har förståelse för klubbens beslut för att hjälpa till att hindra smittspridningen i samhället! 🙏

🌸ÅRSMÖTET
Årsmötet kommer fortfarande att hållas som tidigare annonserats. Lördagen 21 mars, kl 14.00 i dojon. Styrelsen ser inte samma smittorisker som vid träning. I helgen mejlas alla årsmöteshandlingar ut till medlemmarna. Det kommer bjudas på fika!

🌸Mer information om uppehållet kommer via mail till medlemmar samt publicering här på hemsidan och Facebook. Någon kommer finnas på plats i dojon imorgon fredag för att informera de som missat informationen digitalt. Håll er uppdaterade och ta hand om er!

06 mar

Viktig info

Helgen 6-8 mars är det läger med Doshu Yoshigasaki i Frölunda, Göteborg. Flera av våra instruktörer skall åka dit.

– Ikväll, fredagen den 6 mars är det träningspass som vanligt. Vi har ersättare till huvudinstruktör Jan Eriksson.

– Imorgon, lördagen den 7 mars är det avancerade träningspasset inställt.

23 jan

Inför årsmötet – Skicka in motioner!

Nu är vårterminen igång till fullo och vi i styrelsen vill uppmärksamma er om att det även innebär att det är ”Årsmötessäsong”.

Hur du kan påverka:
Årsmötet är vår idrottsförenings högst beslutande organ. Vår idrottsklubb är en öppen demokratisk ideell förening där alla medlemmar har rätt att komma till tals, engagera sig och påverka! Inför årsmötet kommer det att ske på två sätt:

🌸 Skicka in motioner.
– En motion är ett formellt förslag från en eller flera medlemmar i klubben att ta upp på årsstämman. En motion kan inte vara anonym, men däremot kan den kompletteras med namnlista från fler personer i klubben som stödjer förslaget.
– Styrelsen själv lägger också förslag till årsstämman. Då kallas det för ”Proposition”.
– Osäker på hur man skriver en formell motion? Ladda ner den färdiga mallen i docx-filformat, följ instruktionerna, fyll i och skicka in! Mycket enkelt!

– Motioner mejlas till Ordförande Lars Hägglund på larsh21@hotmail.com, senast den 22 februari.

🌸 Anonyma enkäter – Under en vecka 6-7 i februari kommer alla som tränar samt föräldrar till barn/ungdomar som tränar, att få svara på enkät i Dojon. Resultatet kommer att tas upp på årsstämman. Inkommer ett anonymt skrivet förslag som styrelsen finner bra och viktigt så kommer styrelsen själva att skriva en proposition om förslaget.

Valberedelsen
Det är också tid för valberedelsen att lägga ut förfrågan om medlemmar som kan tänkas ställa upp i styrelsen kommande mandatperiod. I år är Huvudinstruktör Jan Eriksson valberedning.

Sista möjliga dag för intresseanmälan är 6 mars. Den 7 mars skall förslagen vara inlämnade till styrelsen. Men det är också möjligt att yttra intresse på själva årsstämman också.
Kontakta Jan: E-post tillinge@tele2.se eller mobilnr 070-994 81 23.

Framför allt är det suppleantplatserna som skall fyllas. Suppleant betyder reserv-ledamot. Vi har 5 suppleanter som sitter 1 år i taget. Som suppleant är det frivilligt att gå på styrelsemötena efter egen förmåga. Du är med i styrelsens alla digitala kommunikationskanaler och får direkt yttranderätt. Du kan också efter förmåga ta på dig ansvarsuppdrag och vara med och utveckla klubben!

Årsmötet
I år är årsmötet/årsstämman lördagen den 21 mars, kl 14.00.
Vi provar att lägga det på en lördag i förhoppning att vara mer tillgängligt för fler medlemmar.

För frågor och funderingar (samt skicka in motioner) kontakta ordförande Lars Hägglund: E-post larsh21@hotmail.com eller mobilnr 076-83 10 101.

Välkomna!